Etagères maken 21 maart 2018

Rond 19.30 uur komen de dames binnen, tassen gevuld met borden, kopjes, schoteltjes en eierdoppen. Ondertussen hebben ook wij een tafel vol met serviesgoed klaargezet.
Bij Noppes doen ze goede zaken deze dagen.
Nog voordat Marijke iedereen van harte welkom heet, worden er spullen verzamelt om een etagère te maken. Jannie zal deze avond voor ons begeleiden en heeft als voorbereiding veel materiaal verzamelt. De lijmspuiten, lintjes, chocolade eieren, cup cakes met allerlei versiering liggen klaar om te gebruiken.
Het ziet er, voordat er geknutseld wordt, al prachtig uit. Na een heerlijk kopje koffie of thee met chocolade eieren, opent Marijke de avond en vertelt Jannie ons wat de bedoeling is. Iedereen gaat enthousiast aan het werk en hebben bijna geen tijd om pauze te nemen voor nog een kopje koffie of thee. Het is gezellig en de resultaten zijn prachtig. De cup cakes worden mooi versierd met kleine kuikentjes, een zwaan, gras en bloemen, bijna zonde om dit op te eten. Door de samenwerking en het enthousiasme van alle dames zijn de resultaten prachtig. Aan het einde van de avond is er nog veel serviesgoed over, dat straks bij Noppes weer een goede bestemming krijgt. Marijke sluit de avond af en bedankt Jannie voor de goede begeleiding van deze avond.